מתכון של אתי משה חביב מהבלוג קראנצ'ית. 

50 גרם גרעיני דלעת 

50 גרם שקדים מולבנים

50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

100 גרם גרעיני חמניה

100 גרם פקאן טבעי קצוץ גס

כל הפיצוחים טבעיים ולא קלויים

2חלבונים

1/2 כוס סוכר חוום

מערבבים את כל הפיצוחים עם הסוכר, מוסיפים חלבונים ומערבבים היטב כשכל הפיצוחים מצופים היטב בחלבונים. לוקחים כפית מהמלית ומניחים על גבי נייר אפייה 

אופים בחום של 170 מעלות כ-15 דקות 

לא לאפות יותר מידי כי העוגיות נוטות להישרף. שימו לב! הן יוצאות רכות בתחילה אך כשהן מתקררות הן הופכות קראנציות וטעימות להפליא. 

בתיאבון

תמונות מההפנינג שמתרחש ממש עכשיו ב"עם הטבע"

עם הטבע

עם הטבע

עם הטבע