עוגיות אגוזים ותמרים עם שוקולד



מתכון של קולט בן נעים

צילום לירון מולדובן

מצרכים:
כ-50 עוגיות

500 גרם אגוזי מלך
400 גרם תמרים ללא גרעינים
500 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן או סוכריות

אופן ההכנה:
1. במעבד מזון קוצצים את האגוזים יחד עם התמרים ומערבבים עם הידיים עד לקבלת עיסה אחידה.

2. מגלגלים לעיגולים בקוטר 4 ס"מ או לצורת אליפסה.

3. ממיסים בבאן מרי או במיקרו (בפולסים של 30 שניות) את השוקולד המריר וטובלים בו את הכדורים שהכנו. מוציאים בעזרת מזלג ומניחים על נייר אפיה לייבוש.

4. ממיסים את השוקולד הלבן ואיתו מקשטים את העוגיות.

מצאת הפרת זכויות יוצרים צרו קשר במייל: [email protected]



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה