מתכון רולדת תמרים וקוקוס



מהמטבח של אופירה רבני

רולדה של תמרים וקוקוס (צילום מהמטבח של אופירה רבני)

מצרכים: 
1 חבילת תמרים בוואקום
1/2 2 כוסות קוקוס
2 כוסות סוכר מעורבב עם 1/2 כוס מים
1 איסטנד פודינג וניל
1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה:

1. אל סיר בינוני מוסיפים 2 כוסות סוכר עם 1 ו1/2 כוסות מים ומיץ מחצי לימון ומרתיחים עד למצב תערובת סמיכה באופן חלקי

2. אל קערת מיקסר מכניסים את 2 1/2 כוסות קוקוס עם הפודינג וניל ומערבלים במשך 3-5 דקות. במידה ויצא דליל מידי יש להוסיף עוד קצת קוקוס  (לא לשכוח שכעבור מספר דקות הקוקוס סופח את הנוזלים) ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הסוכר והלימון ומצננים את התערובת.

3.את התמרים מחממים במיקרוגל למשך 20-30 שניות כדי שיהיו גמישים לעבודה

4.משמנים שתי יחידות נייר אפיה בשמן ומרדדים את התמרים לרבוע רחב וארוך

5. ממלאים את משטח התמרים במלית הקוקוס והפודינג, מגלגלים לרולדה יחד עם נייר האפיה המשומן ומכניסים למקרר לרבע שעה להתייצבות

הצעת הגשה: להוציא את הרולדה מהמקרר, לנתק אותה מהנייר ולחתוך לפרוסות בעובי 3 סמ' שיתקבל מעיין צורה של סושי

מצאת הפרת זכויות יוצרים צרו קשר במייל: [email protected]



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה