צילום נמרוד סונדרס

חומרים ל-24 נשנושים:

20 זיתים ללא גלעין מאסטר שף

4 טורטיות מאסטר שף

4 פרוסות גבינת מוצרלה או צהובה

מעט שמן זית

ממרח פסטו בזיליקום וגבינה גרנה פדנו מאסטר שף

 

הוראות הכנה:

  1. בעזרת גלגלת או סכין מחלקים כל טורטייה לשישה משולשים.
  2. מניחים על כל בסיס של משולש פיסה של גבינה וזית ומגלגלים עד לשפיץ. סוגרים עם קיסם.
  3. מזהיבים במחבת חמה עם מעט שמן זית ומגישים מיד. לצד ממרח פסטו

 

 

 

 

 

בתאבון ויום משפחה שמח!

 

 

מצאת הפרת זכויות יוצרים צרו קשר במייל: [email protected]