צילום אפיק גבאי

חומרים ל-4-5 מנות:

1 חבילה (500 גרם) טליאטלה

 500 גרם עלי תרד

 2 שיני שום כתושות

 2 כפות שמן זית

חצי צ׳ילי קצוץ (לא חובה)

 200 גרם גבינת פטה מפוררת

 100 גרם  גבינת קשקבל מגוררת

מלח ופלפל שחור גרוס

 

 הוראות הכנה:

1.מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. בחצי דקה האחרונה מוסיפים את עלי התרד ומסננים יחד לקערה.

2.מוסיפים את השום, שמן זית, צ׳ילי, פטה וקשקבל, מלח ופלפל. מערבבים יחד ומגישים.

 

יום אהבה שמח!