מג'דרה קוסקוס צילום שני הלוי

מרכיבים ל-4 מנות:

1 שקית קוסקוס מרוקאי בינוני מאסטר שף

1 קופסה שימורי עדשים ירוקות מאסטר שף

1 כפית מלח

4-5 כפות שמן זית

2 בצלים, חתוכים לרצועות דקות

2 שיני שום, קצוצות

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כורכום
1/2 כפית בהרט

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה:

פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס צנוברים, קלויים

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
  2. מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב.
  3. מבשלים, על אש הכי קטנה עם מכסה סגור, עד שהקוסקוס מוכן (כ-7 דקות).
  4. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וצנוברים.

 

יום המשפחה שמח וטעים..!!