צילום גלי איתן

מצרכים:

 

1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה

אספרסו כפול

1 כפית תמצית וניל

3 כפות מסקרפונה

פירות יער טריים- תותים, אוכמניות, פטל או כל פרי אחר שיש בבית.

חבילת עוגיות cookies של כרמית בטעם שאוהבים.

 

אופן ההכנה:

 

מקציפים את השמנת, מוסיפים את הוניל והמסקרפונה.

כשהקצפת מתחילה להתייצב, עוצרים ומקפלים פנימה את הקפה, לאט ובעדינות.

מעבירים את קרם הקפה לשקית זילוף עם צנתר משונן, מזלפים מעל לכל עוגייה, ומפזרים מעט פירות יער מעל הקרם.

 

 

מתכון: ליאור משיח

בתיאבון !