צילום גלי איתן

מצרכים:

375 מ״ל שמנת מתוקה

225 מ״ל חלב

75 ג״ר סוכר

35 ג״ר קורנפלור מומס ב ¼ כוס חלב

סירופ מי ורדים

250 גרם עוגיות מיני קוקיס סבתא שושנה מפוררות (או כל טעם אחר שאוהבים מסדרת העוגיות מיני קוקיס)

קוקוס טחון.

 

אופן הכנה:

  1. יש להניח בסיר את השמנת מתוקה, חלב וסוכר ומביאים לסף רתיחה.
  2. במקביל מערבבים בכוס את החלב והקורנפלור עד להמסה של הקורנפלור עד למרקם חלק.
  3. כשהשמנת רותחת מוסיפים את תערובת הקורנפלור ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית.
  4. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד להסמכה.
  5. מוזגים את המלבי למנות אישיות (חשוב להשאיר מקום לסירופ והתוספות)
  6. מצננים במקרר את המלבי עד שקר לחלוטין.
  7. לפני ההגשה מוסיפים יש להוסיף סירופ מיי ורדים לפי הטעם, קוקוס טחון ומעל לפזר עוגיות מיני קוקיס סבתא שושנה מפוררות.

 

מתכון – עדי דב.  

מצאת הפרת זכויות יוצרים צרו קשר במייל: [email protected]