צילום גלי איתן

מאפינס שוקולד וסלק:

 

מצרכים:

 

375 גר׳ סלק

270 גר׳ קמח תופח

35 גר׳ אבקת קקאו

200 גר׳ סוכר חום כהה

3 ביצים בטמפרטורת חדר

150 גר׳ חמאה

150 גר שוקולד אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו

 

אופן הכנה:

 

מקלפים את הסלק ומגרדים לתוך קערה. בקערה נפרדת יש לערבב את הקמח, הקקאו והסוכר. לאחר מכן להוסיף את הסלק המגורר, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים היטב.

 לבסוף, ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה ומוסיפים אותו לקערה עם שאר המצרכים המעורבבים. לאחד לבלילה אחת תוך ערבוב אך לא יותר מדי.

מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.

אופים כ 25 דקות או עד שמוכן (לנעוץ קיסם ושיצא יבש).

 

בתיאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: [email protected]