צילום הדס ניצן

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 דלעת ערמונים בינונית

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

צרור עלי פטרוזיליה

צרור עלי נענע

1 מלפפון

1 עגבנייה

1/4 כוס חמוציות

1/2 לימון סחוט למיץ

1 כף שמן זית

קורט מלח

 

אופן ההכנה:

  1. להכנת סלט הטבולה: קוצצים דק דק צרור עלי פטרוזיליה, צרור עלי נענע, מלפפון ועגבנייה.
  2. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לסלט, יחד עם החמוציות.
  3. מתבלים בלימון, מלח ושמן זית משובח.
  4. חוצים דלעת ערמונים לשניים לרוחב ומרוקנים ממנה את הגרעינים.
  5. מושחים את החלק הפנימי של הדלעת עם מעט שמן זית ומכניסים למיקרוגל למשך כ-6 דקות. מצננים.
  6. ממלאים בסלט הטבולה ומגישים.